Select Page

SEO

Wil je beter gevonden worden via zoekmachines als Google? Meer bezoekers op je website of webshop? Vraag  ons om je te helpen jouw website of webshop te optimaliseren voor zoekmachines.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website via zoekmachines zoals Google. 

Zoekmachines kennen een waarde toe aan een webpagina op basis van een grote set aan criteria. Hoe beter jouw webpagina scoort. Hoe groter de kans om gevonden te worden via Google.

Waarom SEO?

Als ondernemer wil je producten of diensten verkopen. Een belangrijk kanaal om nieuwe klanten te werven is via je website. Daar verkoop je producten of stel je potentiële klanten in staat met het bedrijf in contact te komen.

Als je niet aan advertenties doet is de kans heel klein dat een bezoeker direct naar je website gaat. Hoe dan wel? Googelen. Via zoekmachines als Google zoeken potentiële klanten naar producten of diensten. Vervolgens klikken ze op één of meerdere links in de zoekresultaten. Hoe hoger je website in de zoekresultaten naar voren komt. Hoe groter de kans dat hij of zij op jouw website terecht komt.

 Wij hebben de ervaring om u te adviseren en de SEO score van uw website te verhogen.

Waarom SEO via ons?

Wij hebben actuele kennis en zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Onderstaand een weergave van een aantal technieken die wij toepassen om uw website of webshop vindbaar te maken.

SEO Analyse

Wij analyseren uw website en de concurrentie voor een SEO score.

SEO Strategie

Een strategische aanpak om meer bezoekers te genereren. 

Local SEO

Wij helpen uw bedrijf zichtbaar te maken voor lokale klanten.

h
Rich Snippets

Zoekmachines begrijpen een website beter door rijke data toe te voegen.

WooCommerce SEO

Laat jouw webshop en producten beter gevonden worden via zoekmachines. 

Keywords Analyse

Een analyse naar de beste zoekwoorden voor jouw niche.

Werk samen met een enthousiast team van experts!

Onze experts zijn er om je verder te helpen. Met Online Marketing diensten als SEO willen jouw bedrijf zichtbaar maken voor nieuwe klanten. Als je twijfelt welke diensten het beste passen bij jouw bedrijf? Of welke dienst het beste mee gestart kan worden? Vul het contactformulier, onder aan de webpagina in. Wij nemen contact met je op, zonder dat hier enige kosten aan verbonden zijn.

Waarom wij zo graag willen dat jouw bedrijf succesvol is? Als jouw bedrijf middels Online Marketing succesvol is geworden. Dan is de kans groot dat wij in de toekomst nog verder gaan samenwerken. Dat is dus ons bestaansrecht. Wij zullen dan ook streven naar perfectie en een optimale resultaat. Win, win?

 

Grappige Feiten

In onderstaand overzicht een aantal feiten waarom zoekmachines als Google sleutel zijn om meer bezoekers en klanten binnen te halen.

Zoekopdrachten per seconde worden er uitgevoerd op Google.

Factoren die Google gebruikt om het beste zoekresultaat te tonen.

Zoekopdrachten voert een persoon gemiddeld uit per dag.

Procent van de Nederlanders gebruik Google als zoekmachine.

Let’s Work Together

Onze passie is het helpen van klanten via Online Marketing. Wij hebben het volste vertrouwen dat onze actuele expertise uw bedrijf kan laten groeien. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!